Natuur geeft je de ruimte om te zijn

met jezelf en met wat is op dat moment

PUUR in de natuur

Je kind heeft een drukke agenda en kent amper de kracht van stilte. De kracht van bewust ruimte maken voor jezelf en reflecteren hoe het met je gaat. Van diepe ontspanning ervaren in je lijf en tot nieuwe inzichten komen. Wat gun jij je kind die bewuste ervaring om meer tot zichzelf te komen!

 

De natuur is bij uitstek de beste omgeving om weer tot jezelf te komen! Natuur laat je energie stromen. Bewegen in de natuur creëert ruimte voor innerlijke rust. Voor positieve inzichten over jezelf en wat je volgende stappen gaan zijn. Het stimuleert bezinning, concentratie, zelfwaardering, ontspanning, reflectie, gemoedsrust, zelfbewustzijn, bewustzijn van de omgeving... De natuur brengt je weer in balans, helpt je bij jezelf te blijven en geeft je nieuwe energie! De natuur heeft iets magisch: in de natuur mag je PUUR jezelf zijn!

 

Wat gaan we doen?

Ik geef PUUR in de natuur vorm door gebruik te maken van de vijf elementen LUCHT, AARDE, WATERVUUR en RUIMTE. Aan elk element koppel ik een diepzinnige activiteit. We maken een wandeling door bos of park. Tijdens de wandeling komen onder andere beweging, creativiteit, stilte, verbeelding, associëren, visualisatie, bewustwording en ruimte aan bod. Ruimte om zichzelf te horen, om aandacht te geven aan wat in de drukte van de dag vaak blijft liggen en om wensen en behoeften te ontdekken.


Praktische info

Hoe?

Ik geef de groepscoachings aan kinderen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar.

 

De groepscoaching duurt 2 uur en geef ik één keer in de maand op zaterdagochtend aan een

groepje van 2 tot 4 kinderen

 

Waar?

De groepscoaching geef ik op locatie in bos of park, ten minste op een voor alle deelnemers centrale plek. Exacte locatie wordt van te voren gecommuniceerd.

 

Ik geef de PUUR in de natuur groepscoaching ook op aanvraag, zoals door school of door de buitenschoolse opvang. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact met me op via een bericht.

 

Wanneer?

Data en tijden vind je hiernaast/hieronder. Anders op afspraak.

 

Tarief

Wat? Prijs Tijdsduur
PUUR in de natuur groepscoaching € 33 2 uur

De prijs is inclusief voorbereiding, materialen, drinken en wat lekkers.

Aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier tot twee dagen voor aanvang.

 

 

Is de datum van jouw voorkeur al vol? Dan mail ik je met opties voor een andere datum.

 

Mochten alle dagen en/of tijden je niet passen, maar wil je je kind wel graag laten deelnemen aan de groepscoaching in de natuur? Laat me dat even weten via een bericht, dan bel ik je terug en bespreken we andere mogelijkheden. 

 

Ik geef de PUUR in de natuur groepscoachings meerdere keren per jaar. Blijf op de hoogte van de data via mijn website www.kikcoaching.com en social media (buttons onderaan de website).