Een luisterend oor (telefonische ouderhulplijn)

๐Ÿ€ Houd jij als ouder in deze bizarre periode van maatregelen tegen het corona virus thuis alle balletjes hoog: je werk, thuisonderwijs aan je kinderen, je relatie, opvoeden, huishouden, weinig ontspanning voor jezelf en beperkte ruimte en mogelijkheden tot fysiek sociaal contact met vrienden en familie?

 

๐Ÿ€ Maak jij je zorgen? Ben je bang voor wat het corona virus voor jou en je omgeving kan betekenen? Heb je al iemand in je omgeving die strijdt tegen corona en kun je er maar beperkt voor deze naaste zijn? Misschien heb je deze angst of zorgen niet, maar ben je vooral snel gestrest of uitgeblust door alle drukte van de dag? Of heb je even geen idee meer wat je met de kinderen aan moet en mis je de ruimte voor jezelf om op te laden?

 

๐Ÿ€ Gaat het jou zeker opluchten om je ervaringen van deze tijd te delen? Even lekker je verhaal te kunnen doen. Te ontdekken dat je hier niet alleen in staat. Weer even aandacht voor jezelf hebben en ruimte maken voor jou! Ik heb me aangesloten bij onderstaand initiatief en bied jou een luisterend oor (hier zitten geen kosten aan verbonden)!

 

๐Ÿ€ Voor meer informatie en contactgegevens om mij te bereiken ga je naar www.kindercoachgilde.nl/voor-ouders. Mij kun je vinden onder de link "Gelderland". Ik ben werkzaam in Huissen.

 

Ik hoor je graag!
Simone van Halsema

Kindercoach Huissen. Simone van Halsema. Kind in Kracht coaching. Telefoonlijn voor ouders. Kindercoach Gilde. www.kikcoaching.com

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.