De verandering die je zoekt, vind je altijd in jezelf

Kompasvinder

Tussen de drukte van alle dag door zou jij best wel eens even bewust stil willen staan om te reflecteren hoe het nu met je gaat. Je zou je meer bewust willen zijn van wat jouw persoonlijke waarden zijn in het leven. Hoe deze waarden jou innerlijk aanzetten tot de keuzes die je maakt voor jezelf en je gezin. Wat je wensen en behoeften zijn. Wat je anders zou willen en wat je daarvoor nodig hebt.

 

Elke dag stellen we onszelf vragen. Bewust of onbewust vragen we ons af of we wel de juiste koers varen als het gaat om onze eigen ontwikkeling, relaties, opvoeden, werk, toekomst... Vragen waarvan de antwoorden ons richting kunnen geven en ons verder kunnen helpen. Antwoorden die je alleen niet zo snel vindt, want we zijn niet dagelijks bewust bezig met wat we vinden, voelen en willen. Soms kun je zelfs ervaren alsof je wordt geleefd door je volle agenda en alle verantwoordelijkheden. Terwijl het heel fijn kan zijn om je bewust te zijn van wie je bent, wat je voelt, waar je goed in bent, wat echt bij jou past, wat je wilt, wat je ervoor nodig hebt om dat te bereiken en wat je daarvoor wil overwinnen. Dan is het fijn om tijd vrij te maken voor bezinning. 


Kompasvinder workshop

Wat gaan we doen?

Met de Kompasvinder workshop geef ik jou in een groepje met andere ouders de mogelijkheid om op creatieve manier te ontdekken welke waarden jij belangrijk vindt in het leven als mens en als ouder in de opvoeding van je kind(eren). Hoe je deze in (kunt) passen in je leven, zodat ze overeen komen met jouw wensen en behoeften.

 

Hoe?

We spelen een richtinggevend, verhelderend spel om jouw persoonlijke waarden te ontdekken vanuit jouw innerlijke wijsheid. Onbewust weet je al wat je nodig hebt om jouw koers te varen, je hoeft alleen de antwoorden nog maar te vinden. Je kijkt visueel naar binnen om te onderzoeken wat je nodig hebt om deze waarden optimaal te integreren in je dagelijkse leven. Je verankert de gevonden inzichten op creatieve, intuïtieve wijze

 

Ik geef de Kompasvinder workshop aan ouders die aandacht willen geven aan hun persoonlijke waarden in het leven en willen ontdekken hoe ze deze kunnen koppelen aan hun wensen en behoeften.

 

Een workshop duurt 3 uur en is met maximaal 4 ouders.

 

Waar?

De Kompasvinder workshop geef ik in mijn praktijk Kind in Kracht coaching. Adresgegevens vind je hier.

 

Ik geef de workshop ook op aanvraag op locatie, zoals bij jou thuis. Heb je hier interesse in?

Neem dan even contact met me op via een bericht.

 

Wanneer?

Data en tijden vind je hiernaast/hieronder. Anders op afspraak.

 

Tarief

Wat? Prijs Tijdsduur
Schateiland Expeditie workshop € 49,50 3 uur

De prijs is inclusief voorbereiding, materialen, drinken en wat lekkers.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier tot 2 dagen voor aanvang.

 

 

Is de groep/maand van jouw voorkeur al vol? Dan mail ik je met opties voor een andere maand. Mochten de dagen/tijden je niet passen, maar wil je wel graag deelnemen aan de Kompasvinder workshop? Laat me dat even weten via een bericht, dan bel ik je terug en bespreken we andere mogelijkheden.

 

Ik geef de Kompasvinder workshop voor ouders meerdere keren per jaar. Blijf op de hoogte van de data via mijn website www.kikcoaching.com en social media (buttons onderaan de website).