Elk meisje verdient het om haar pure, ware zelf te zijn

MeidenKRAGT

Jouw dochter twijfelt de laatste tijd nogal eens aan zichzelf. Ze vergelijkt zichzelf met leeftijdsgenootjes en vindt zichzelf niet snel goed zoals ze is. Ze wil graag zelf de wereld ontdekken. Zelf haar weg vinden en ontdekken wie ze is. Ze weet alleen niet goed hoe en is bang om te falen. Jij wil er graag voor haar zijn, maar je vraagt je af wat ze (van jou) nodig heeft nu ze ouder wordt.

 

Ik kan het niet!

Waarom doet ze zo gemeen?

Mam, doe niet zo gek!

 

Kinderen tussen de 8 en 11 jaar maken een bijzondere ontwikkelingsfase door. Niet alles gebeurt enkel nog in en om het kind zelf binnen het gezinssysteem. Er wordt een hele wereld omheen door ze ontdekt. Daarin gebeurt vanalles in allerlei verschillende systemen, zoals school, de plaats waarin je woont, het clubje na schooltijd. Kinderen rond de 9 jaar willen daar graag deel van uitmaken. Ze willen mee doen. Mee beslissen met "grote mensen dingen". Ze denken dat ze alles aan kunnen. Tegelijkertijd kan de buitenwereld zo overweldigend zijn en niet te overzien.

 

Kinderen rond de 9 jaar kunnen stoeien met onderwerpen als:

identiteit, vriendschappen, de dood, schaamte, zelfvertrouwen, groepsdruk, angst, stoer doen, erbij willen horen...

 

Vooral meiden rond de 9 jaar stoeien soms met zelfvertrouwen. Ze weten nog niet zo goed wat ze willen, want in elk systeem hebben ze een andere plek en andere rol. Dit vraagt veel van ze, toch kunnen ze kritisch op zichzelf zijn. Jonge meiden rond de 9 jaar hebben behoefte aan eigen identiteit en bevestiging daarvan, maar durven er niet altijd open over te zijn dat ze nog niet goed weten hoe.

 

Waar staat KRAGT voor?

MeidenKRAGT training is een krachtige groepstraining voor jonge meiden in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar. We doen creatieve, prikkelende, systemische, diepzinnige, fysieke, inzichtgevende en verbindende spellen en opdrachten. Ze leren zichzelf beter kennen, waardoor het contact met anderen ook verbetert. Dit vergroot de weerbaarheid, de sociale vaardigheid en het zelfbewustzijn. Het zelfvertrouwen groeit.

 

KRAGT staat voor: Kind Relatie Anderen Globe Toekomst

 

Kindercoach Huissen. KRAGT training. www.kikcoaching.com

Wat gaan we doen?

Tijdens de MeidenKRAGT training ervaren jonge meiden hoe ze zich voelen en gedragen ten overstaan van zichzelf en de mensen binnen hun systemen. Hoe ze balans kunnen houden tussen keuzes maken voor zichzelf en bij de groep willen horen. Door de diversiteit in activiteiten en opdrachten leren ze verbinding te voelen tussen hoofd, hart en handen. Ze worden zich bewust van eigen kracht en talenten. Samenwerking met andere meiden van dezelfde leeftijd versterkt de kracht van de inzichten die ze opdoen.


Praktische info

Hoe?

Ik geen de MeidenKRAGT training aan jonge meiden van 8 t/m 11 jaar.

 

De training geef ik in een reeks van 5 weken in sessies van 1,5 uur per week aan een groepje van 4 tot 6 meiden.

 

Waar?

De training geef ik in mijn praktijk Kind in Kracht coaching. Adresgegevens vind je hier.

 

Ik geef de MeidenKRAGT training ook op aanvraag op locatie, zoals op school of op de buitenschoolse opvang. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact met me op via een bericht.

 

Wanneer?

Data en tijden vind je hiernaast/hieronder. Anders op afspraak.

 

Tarief

Wat? Prijs Tijdsduur
MeidenKRAGT training € 165 5x 2 uur

De prijs is inclusief voorbereiding, materialen, drinken en wat lekkers.

Aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier tot 2 dagen voor aanvang.

 

 

Is de groep/maand van jouw voorkeur al vol? Dan mail ik je met opties voor een andere maand.

 

Mochten de dagen/tijden je niet passen, maar wil je je dochter wel graag laten deelnemen aan de MeidenKRAGT training? Laat me dat even weten via een bericht, dan bel ik je terug en bespreken we andere mogelijkheden.

 

Ik geef de MeidenKRAGT training meerdere keren per jaar. Blijf op de hoogte van de data via mijn website www.kikcoaching.com en social media (buttons onderaan de website).