Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is

KRAGT training

Jouw kind zou zich graag vrijer voelen. Veerkrachtig en vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet gaan. Weten wat hij of zij wil en voor zichzelf opkomen. Zonder de angst om iets fout te doen. Trots op zichzelf. Jij als ouder gunt je kind niets liever dan dat!

 

Ieder kind is onderdeel van een groter geheel. Er zijn verschillende systemen waartoe kinderen behoren: het gezinssysteem, familie, school, vrienden, het clubje na schooltijd, de buurt, de wereld waarin we leven. In elk systeem heeft het kind, en ieder ander mens, zijn of haar eigen plek en eigen rol. Iedereen brengt zijn of haar authentieke zelf mee en zijn of haar eigen verhaal en kijk op de wereld. Zo geven we samen kleur aan het leven. Al die verschillende mensen bij elkaar zorgen samen voor de groepsdynamiek binnen de verschillende systemen.

 

De meest ideale situatie is als iedereen binnen elk systeem zijn of haar eigen plek inneemt en lekker zichzelf is in harmonie met elkaar. In werkelijkheid gaat dit niet altijd zo. Ieders ervaringen binnen de systemen zijn verbonden met verleden, heden en toekomst. Elke situatie heeft weer zijn eigen uitdaging. Voor iedereen op zijn of haar eigen manier. Dit is voor volwassenen soms al lastig, laat staan voor opgroeiende kinderen die zoeken naar hun identiteit en plek op de wereld.

 

Waar staat KRAGT voor?

KRAGT training is een krachtige groepstraining voor jongens en meiden van groep 3 tot en met groep 8. We doen creatieve, prikkelende, systemische, diepzinnige, fysieke, inzichtgevende en verbindende spellen en opdrachten. Ze leren zichzelf beter kennen, waardoor het contact met anderen ook verbetert. Dit vergroot de weerbaarheid, de sociale vaardigheid en het zelfbewustzijn. Het zelfvertrouwen groeit.

 

KRAGT staat voor: Kind Relatie Anderen Globe Toekomst

 

Kindercoach Huissen. KRAGT training. www.kikcoaching.com

Wat gaan we doen?

Tijdens de KRAGT training ervaren jongens en meiden hoe ze zich voelen en gedragen ten overstaan van zichzelf en de mensen binnen hun systemen. Hoe ze balans kunnen houden tussen keuzes maken voor zichzelf en bij de groep willen horen. Door de diversiteit in activiteiten en opdrachten leren ze verbinding te voelen tussen hoofd, hart en handen. Ze worden zich bewust van eigen kracht en talenten. Samenwerking met andere kinderen van dezelfde leeftijd versterkt de kracht van de inzichten die ze opdoen.


Praktische info

Hoe?

Ik geef de KRAGT training aan kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

 

De training geef ik in een reeks van 5 weken in sessies van 2 uur per week aan een groepje van 4 tot 6 kinderen. 

 

Waar?

De training geef ik in mijn praktijk Kind in Kracht coaching. Adresgegevens vind je hier.

 

Ik geef de KRAGT training ook op aanvraag op locatie, zoals op school of op de buitenschoolse opvang. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact met me op via een bericht.

 

Wanneer?

Data en tijden vind je hiernaast/hieronder. Anders op afspraak.

 

Tarief

Wat? Prijs Tijdsduur
KRAGT training € 165 5x 2 uur

De prijs is inclusief voorbereiding, materialen, drinken en wat lekkers.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier tot 2 dagen voor aanvang.

 

 

Is de groep/maand van jouw voorkeur al vol? Dan mail ik je met opties voor een andere maand.

 

Mochten de dagen/tijden je niet passen, maar wil je je kind wel graag laten deelnemen aan de KRAGT training? Laat me dat even weten via een bericht, dan bel ik je terug en bespreken we andere mogelijkheden.

 

Ik geef de KRAGT training meerdere keren per jaar. Blijf op de hoogte van de data via mijn website www.kikcoaching.com en social media (buttons onderaan de website).