PUUR in de natuur

Natuur geeft je de ruimte om te zijn met jezelf en met wat is op dat moment

 

De natuur is bij uitstek de beste omgeving om weer tot jezelf te komen! Natuur laat je energie stromen. Bewegen in de natuur creëert ruimte voor innerlijke rust. Voor positieve inzichten over jezelf en wat je volgende stappen gaan zijn.

Het stimuleert bezinning, concentratie, zelfwaardering, ontspanning, reflectie, gemoedsrust, zelfbewustzijn, bewustzijn van de omgeving...

De natuur brengt je weer in balans, helpt je bij jezelf te blijven en geeft je nieuwe energie! De natuur heeft iets magisch: in de natuur mag je PUUR jezelf zijn!

 

Wat gaan we doen?

Ik geef PUUR in de natuur vorm door gebruik te maken van de vijf elementen LUCHT, AARDE, WATERVUUR en RUIMTE. Aan elk element koppel ik een diepzinnige activiteit.

We maken een wandeling door bos of park. Tijdens de wandeling komen onder andere beweging, creativiteit, stilte, verbeelding, associëren, visualisatie, bewustwording en ruimte aan bod.

Ruimte om zichzelf te horen, om aandacht te geven aan wat in de drukte van de dag vaak blijft liggen en om wensen en behoeften te ontdekken.